Een woning huren in 4 stappen

U wilt natuurlijk graag zo snel mogelijk de woning huren. Om alles in zo goed mogelijke banen te leiden leest u hieronder een stap voor stap uitleg van de procedure:

Stap 1 – Aanmelden als belangstellende voor dit project

We houden u via de nieuwsbrieven up-to-date. Zo bent u als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Stap 2 – Start Verhuur en gegevens aanleveren

Via de nieuwsbrief krijgt u van ons te horen wanneer alle informatie over de appartementen, huurprijzen en plattegronden online staan en u zich kunt inschrijven. De prognose staat nu op Q2 2024 (kan nog wijzigen).

Daarna kunt u online uw inschrijving compleet maken door uw voorkeurswoningen door te geven en alle documentatie aan te leveren. Zodra alle documentatie is ingeleverd en u deze ondertekend heeft kunnen wij pas gaan kijken of u in aanmerking komt voor een woning.

Stap 3 – Bezichtiging

Heeft u uw woningdossier compleet en ondertekend bij ons aangeleverd? Dan kunnen wij u, bij een positieve beoordeling van uw documenten, uitnodigen voor een bezoek aan onder andere de modelwoning. U ontvangt van ons een mail als u wordt uitgenodigd om te komen bezichtigen.

Stap 4 Sleuteloverdracht

Wilt u de woning huren? Dan maken wij de huurovereenkomst voor u op. Het is nu nog even wachten totdat uw woning wordt opgeleverd en wij een afspraak met u maken voor de sleuteloverdracht.

Aanmelden

Vul onderstaande formulier volledig in om u - vrijblijvend uiteraard - te registreren als belangstellende voor dit project. U maakt hiermee direct een account aan waarmee u later eventueel uw inschrijving kunt voltooien.


Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.

Privacyverklaring